Blackburn boks med 12 rom grå

43 x 10.5 x 31 cm
Organiser skuffene dine med denne flotte boksen fra Mister Organizer. Blackburn boks med 12 rom og lokk, er ypperlig til organisering av julekuler, slips, belter, truser, strømper eller ting som, slipsnåler, smykker og solbriller. Eskene er laget av en tykk resirkulert fiberpapp med et tynt papir som er laminert på for hånd. Papiret som er laminert på utsiden har en canvas-lignende tekstur som gir esken et litt mer eksklusivt utseende og følelse. Boksen har et solid lokk og et flott skinnhåndtak som gjør det enkelt å dra den ut. Den kan også brukes på toppen av kommoder for å samle småting som nøkler, mobiltelefoner, briller og penger. Størrelsen er 43 x 10.5 x 31 cm (BxHxD).
209,-
Blackburn boks med 12 rom grå er kun tilgjengelig for kjøp av 1 om gangen
 • check_circle

  Fast frakt 69,-

 • check_circle

  Fri frakt over 1000,-

 • check_circle

  Fri frakt ved henting i Garderobe-Mannen butikk

 • check_circle

  Levering 4-8 virkedager

Organiser skuffer eller hyller med denne praktiske boksen fra Mister Organizer. Blackburn boks med 12 rom og lokk, er ypperlig til organisering av julekuler, slips, belter, truser, strømper eller ting som slipsnåler, smykker og solbriller.

 • Eskene er laget av en tykk resirkulert fiberpapp med et tynt papir som er laminert på for hånd. Dette gir en fin overflate på et solid produkt. 
 • Boksen har et solid lokk og et flott skinnhåndtak som gjør det enkelt å dra den ut. 
 • Den kan selvsagt brukes på toppen av kommoder også for å samle småting som nøkler, mobiltelefoner, penger og briller. 
 • Størrelsen er 43 x 10.5 x 31 cm (BxHxD).
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Blackburn boks med 12 rom grå
Din rangering
Blackburn boks med 12 rom grå
Blackburn boks med 12 rom grå Blackburn boks med 12 rom grå Blackburn boks med 12 rom grå Blackburn boks med 12 rom grå Blackburn boks med 12 rom grå Blackburn boks med 12 rom grå
Back to top
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.