Vakre skrin i alle størrelser

Treskrin er smart og vakker oppbevaring som fungerer like bra på skrivebordet som på barnerommet.
Bruk dem til oppbevaring av småting, som smykkeskrin, gjemme alle fjernkontrollene, eller oppbevar skrivesakene dine i et lekkert skrin. 

Kvadratisk skrin

Akita er en liten boks  som kan brukes til oppbevaring av småting. Få orden på for eksempel smykker, hårstrikk og spenner, binders og mye mer. Akita finnes i mange ulike glitrende utførelser, har tre rom og er trukket med sort velour innvendig.

 

Albury tar vare på småtingene du ikke vil ha fremme, og tar seg godt ut samtidig. Skrinene er relativt store og kommer i sett av tre skrin i ulike størrelser. Du får den i hvit eller lekker sort shimmer.

 

Ancona er et stort skrin med speil som kan brukes til oppbevaring og som pynteboks. Boksen er stor og solid, og rommer en del, og kan brukes til oppbevaring av sminke, papirer, kontorsaker, ladere og ipader, tegnesaker, utkledningsting eller skjerf og votter. Den har speil på toppen og i front og et fint håndtak som gjør det enkelt å åpne den.

Hjerteformet skrin

Almeria hjerteformet glitterboks stor er solid og super til oppbevaring av for eksempel smykker, ladere, brev, tegnesaker, småleker, solbriller og nøkler. Boksene er flotte som gaveidéer eller som gaveeske. Denne kommer i 3 størrelser eller som et sett.

Back to top
Copyright © 2017 Magento, Inc. All rights reserved.